SageTeknoloji USB Bellek Biçimlendirilemiyor Sorununun Çözümü ? | SageTeknoloji

USB Bellek Biçimlendirilemiyor Sorununun Çözümü ?

, , No Comments

USB Bellek Biçimlendirilemiyor Sorununun Çözümü ?

USB Belleğiniz bazen değişik sebeplerden dolayı biçimlendirme hatası verebiliyor. Genellikle kullanıcılar biçimlendirme sırasında ekrana “Windows biçimlendirmeyi başaramadı” şeklinde bir hatayla karşılaşıyor. Şimdi sizlere USB Bellek biçimlendirilemiyor hatasının çözümünü göstermeye çalışacağım.
1.Yol: USB Disk Storage Format Tool programı ile biçimlendirilemeyen USB’lerinizi biçimlendirebilir (format) atabilirsiniz. Programı buradan indirip kurun kurulumu oldukça basit. Kurduktan sonra flash diskinizi gösterip Start deyin.


1.Yol: USB Disk Storage Format Tool programı ile biçimlendirilemeyen USB’lerinizi biçimlendirebilir (format) atabilirsiniz. Programı buradan indirip kurun kurulumu oldukça basit. Kurduktan sonra flash diskinizi gösterip Start deyin.USB Belleğiniz bazen değişik sebeplerden dolayı biçimlendirme hatası verebiliyor. Genellikle kullanıcılar biçimlendirme sırasında ekrana “Windows biçimlendirmeyi başaramadı” şeklinde bir hatayla karşılaşıyor. Şimdi sizlere USB Bellek biçimlendirilemiyor hatasının çözümünü göstermeye çalışacağım.
hp usb disk storage format tool
2. Yol: Bilgisayarımın içine girdikten sonra USB Belleğinizin olduğu sürücüyü sağ klikleyip DONANIMsekmesine tıklayın ardındından USB’nizi seçip ÖZELLİKLER‘i seçin. Açılan pencereden İLKELERsekmesinde Daha İyi performans  seçeneğini seçin ve Tamam dedikten sonra USB Sürücünüzün üzerine tekrar gelip BİÇİMLENDİRME‘yi deneyin.
3.Yol: Bilgisayarımın içerisinde ki USB Sürücüsünün üzerine gelin bir parmağınızla SHİFT tuşuna basılı turarak fare ile USB Sürücüsünün üzerinde SAĞ KLİK yapın. Açılan pencereye format:X yazın. X yerine Sürücü adı ne ise onu yazın. Ve enter yapın.






0 yorum:

Yorum Gönder