SageTeknoloji Wifi Şifremi Nasıl Değiştirebilirim ? | SageTeknoloji

Wifi Şifremi Nasıl Değiştirebilirim ?

, , No Comments

Wifi Şifremi Nasıl Değiştirebilirim ?



Modemimizin wifi şifresini nasıl değiştirebiliriz ? veya Modemimizin adını nasıl değiştirebiliriz ? Sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.

Modemimizin wifi şifresini değiştirmemiz için kullanıcı paneline giriş yapmamız gerekecektir. Modemimizin üstünde, sağında veya solunda modemimizin kullanıcı paneline giriş yapabilmek için kullanacağımız adres yazar. Benimki örneğin 192.168.0.1 ve aynı zamanda kullanıcı adı ve parolası da yazabilmektedir.

İlk adımda tarayıcımızdan modemimizin üstünde yazan kullanıcı paneli adresini herhangi bir tarayıcıya yazarak giriş yapıyoruz.


Karşımıza gelen ekranda kendi belirlediğimiz veya genellikle kullanıcı adı admin şfire admin varsayılan olarak gelmektedir . Yukarıda da dediğim gibi genellikle modem üstünde yazmaktadır.

Daha sonrasında modem kullanıcı panelinden kablosuz kısmından güvenlik sekmesinde Ön paylaşımlı anahtar kısmında anahtarı göster diyerek şu an kullandığınız wifi şifresini görebilirsiniz. Şifreyi değiştirmek için ordaki parolayı silip kendi dilediğiniz parolayı yazdıktan sonra aşağı inip uygula diyerek işlemi sonlandırıyoruz.





0 yorum:

Yorum Gönder