SageTeknoloji OYUN İNCELEMEM (BLACK SQUAD) | SageTeknoloji

OYUN İNCELEMEM (BLACK SQUAD)

, , No Comments

OYUN İNCELEMEM (BLACK SQUAD) 


Hilecilerin oyuna girer girmez banlandığı, arkadaşlarınız ile taktiksel, stratejik, ve eğlenerek oynayacağınız; CS Go oyunundan daha kaliteli ve üstün grafiklere sahip eğlenceli güzel bir oyun.

İYİ YANLARI
1-) CSGO'daki gibi moral bozan kişi sayısı az
2-) Grafik açısından üst düzeylerde
3-) Bazı silahlar ile adam vurmak zor ancak bu oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor.
4-) Kesinlikle arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz en iyi fps oyunlarından
5-)Klan kurmak ücretsiz. İstediğiniz kadar klan kurabilirsiniz. Ancak bir klanı kurmadan önce diğer klanı kapatmanız gerekmektedir.


EKSİK YANLARI
1-) Sesli Sohbet yok. infoları chat üzerinden gerçekleştirmeniz gerekli (Bu oyun yaklaşık olarak 3 - 4 ay önce çıktı belki eklenebilir söylentiler var bunun ile ilgili.)
2-) Çok fazla harita var. Haritalara en başta alışmak uzun sürebiliyor.
3-) Haritayı siz seçemiyorsunuz oyun rastgele bir harita seçiyor sizin için.
4-) CSGO'daki gibi "Rekabetçi maç" sistemi yok ancak onun yerine Klan maçları var. O da, "aynı klandan 5 kişi" olmadığı sürece girilemiyor.
5-)Oyun yeni olduğu için pek fazla efektif silah skinleri (kostümleri) yok.


KÖTÜ YANLARI
1-) Eksik yanlarında olduğu gibi, Sesli sohbetin olmaması
2-) Bazı oyuncuların hile kullandığını düşünüyorsunuz. Çünkü bu oyuna sizden önce başlayanlar patır patır vuruyor. Bu da sizi kısmen oyundan soğutuyor.
3-) Klan Maçları 5v5 zorunlu olması berbat 4 kişi aynı klanda olsanız bile klan maçları sadece 5v5 kabul ediyor.
4-) Klan maçlarında rakibinizi klan seviyesine göre değil hangi klan sizinle aynı anda maç arıyorsa onunla eşleştiriyor. Yani Klan seviyesi sıfır olan (Yeni bir klan için seviye sıfırdan başlar), bir takım olmanıza rağmen rakibinize 5. seviye veya 3. seviye kalnlar gelebiliyor. bu da o maçı %70lik oranda kaybettiğiniz anlamına geliyor.
5-)Silah Skinleri Aşırı pahalı. Ama zaten CSGO'daki gibi herhangi bir güç katmıyor.

Bu arada oyunda 4 farklı para sistemi var. 

Gold = Oyun oynadıkça ve level atladıkça kazanıyorsunuz.
Medal = Level atladıkça ve görev yaptıkça kazanıyorsunuz.
Bullet = Para Yatırarak kazanabiliyorsunuz. (Yani yatırdığınız paraya eşdeğer bir bullet parası veriyor. oyunu yüklerseniz veya videolarını izlerseniz farkedebilirsiniz.)
BS Coins = Bullet parası ile kutu açtıkça kutudan çıkabilen bir para birimi. Bu para biraz şansa odaklı çıkıyor. Neticesinde kutu açıyorsunuz.


Üsttekilerin haricinde, oyundan kazanabildiğiniz paralar ile yine silah bomba bıçak vs alabiliyorsunuz. ancak skinlilerini almak için "Medal, BS Coins yada Bullet" gerekli.

"Peki sen ne öneriyorsun?" derseniz;
Ben arkadaşlarım ile ts üzerinden iletişim kurup taktisel oynayarak eğleniyorum. oyundaki amacınız kazanamk da olabilir trollemekte. Normal oyunda troll olurken klan maçlarını ciddiye alarak oynuyoruz ve arkadaşlarınız ile olduğu için eğlenmiş oluyorsunuz. Hem sohbet muhabbet hem de oyun oynayarak zaman geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder